• Ο Ελευθέριος Κανάκης εγκαταστάτης ηλεκτρολόγος, εργάζεται στον χώρο της επιγραφοποιίας από το 1975.
  • Το 1989, ιδρύει την δική του εταιρία ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΝΑΚΗ,  η οποία λειτουργεί στο χώρο της επιγραφής και σήμανσης και αναλαμβάνει παντός είδους έργων σε όλη την Ελλάδα.
  • Παράλληλα ο μικρός Βασίλης, γιος του Λευτέρη, μαθητεύει στο εργαστήριο από την ηλικία των 12 ετών.
  • Το 2010 ο Βασίλης Κανάκης, έμπειρος τεχνίτης πια αναλαμβάνει την επιχείρηση, αναβαθμίζοντας την σε τεχνολογικό εξοπλισμό.
  • Η εταιρία ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΝΑΚΗ πλέον εδρεύει σε ιδιόκτητες  εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. με κάλυψη  500 τ.μ. στην περιοχή Γαζιού οδός Νίδας  65, με σύγχρονους και άνετους χώρους, είναι εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, καλύπτοντας όλων των ειδών τις εφαρμογές στο χώρο της επιγραφοποιίας.
  • Διαθέτει μόνιμο και έμπειρο προσωπικό τόσο στο τεχνικό όσο και στο σχεδιαστικό τμήμα, όπως επίσης και συνεργεία τοποθετήσεων για όλη την Ελλάδα.
  • Κατασκευάζει η ίδια τα περισσότερα προϊόντα της και έτσι εξασφαλίζει ανταγωνιστικές τιμές και σύντομους χρόνους παράδοσης.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

45 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ !!

Κατασκευάζουμε επιγραφές από το 1975, για αυτό και ξέρουμε να το κάνουμε καλά.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ !!

Έχουμε όλη την γνώση & τον εξοπλισμό για να σας παρέχουμε γρήγορες λύσεις.

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ !!

Κατασκευάζουμε όλα μας τα προϊόντα και προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές.

  1. Στην Κανάκης Επιγραφές, ενημερωνόμαστε  και παρέχουμε  συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό μας. Συμμετέχουμε  σε εκθέσεις και μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντοτε κάτι νέο.
  2. Παρέχουμε εμπειρία, ποιότητα, συνέπεια  ταχύτητα, σύγχρονα μηχανήματα cnc, έμπειρο προσωπικό, καλές τιμές γιατί κατασκευάζουμε όλα τα προϊόντα εμείς.
  3. Επίσης συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, γραφίστες και μπορούμε να σας προβάλουμε το τελικό προϊόν.